TRENDLUX este un brand construit puternic pe convingerea ca viata este alcatuita din imprejurari provocatoare, iar de noi depinde sa le transformam in povesti triumfatoare.

Inspirati fiind de arta, moda si comori, povestea noastra ia nastere in anul 2016, cand incepem sa comercializam o linie de bijuterii high-end cu design inovator, materiale pretioase, semi-pretioase si detalii rafinate.

In dorinta de a crea noi capitole pentru povestea noastra si totodata, in incercarea de a aduce mai multe zambete, inspiratie si incredere clientelor nostre, in vara anului 2019 devenim furnizor pentru colectiile de costume de baie si lenjerie intima de lux BRIGITTE BARDOT. Brand-ul frantuzesc este prezent, pentru prima data in Romania, prin intermediul magazinului nostru.

Inițialele B.B. au devenit un brand care evocă permanent frumusețea, bucuria de a trăi și nu în ultimul rând, libertatea. Si pentru  ca povestea  noastra nu se opreste aici, va invitam sa pasiti alaturi   de noi, in acest univers minunat, caracterizat de glamur, stil, eleganta, feminitate!